Airzone

Een uniek inflatable teambuilding park

Airzone is een uniek pretpark met opblaasbare attracties die wellicht de vloer met je zullen aanvegen. Of je het nu wil of niet. Het perfecte uitje voor een teambuilding, vrijgezellenfeest, verjaardagsfeest of sportdag.

Wij voorzien en onderhouden alle visuele componenten van Airzone. Van informatiebrochures tot digitale marketingcampagnes en signage op het terrein.

previous arrow
next arrow
Slider
Project

Een Airzone Parcours is een atypisch product. Deelnemers hebben daardoor vaak vragen over het praktische verloop. Niemand beantwoordt graag karrenvrachten aan e-mails met telkens dezelfde vragen.

Door overzichtelijke informatiedocumenten per doelgroep te ontwerpen hebben we het aantal e-mails per jaar met 45% verminderd. De documenten worden regelmatig aangepast en bijgevuld zodat ze steeds de nieuwste informatie bevatten.

Safety First!

Airzone is een sportieve activiteit waarbij je (zacht) valt en weer opstaat. Om gevaarlijke situaties te voorkomen is het cruciaal om duidelijke afspraken en regels aan de deelnemers op te leggen.

Wij ontwierpen per attractie een bord met de belangrijkste regels en instructies. Voor internationale klanten zijn er steeds sprekende pictogrammen voorzien.

Video voor Airzone
Kleding crew

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Wij staan klaar om je met hand en tand (én toetsenbord) bij te staan tijdens jouw communicatie transformatie. Wanneer spring je binnen?

Neem contact op met ons