Webdesign

Wij maken websites die je zelf kan bewerken en beheren, zonder kennis van code of design.

Het proces
Kennismaken met de gebruiker

User interface - de naam zegt het zelf al - start met de gebruiker. Alvorens we een digitale applicatie ontwerpen, moeten we een helder beeld krijgen van wie dit instrument zal gebruiken en waarvoor.

Wireframing

Een wireframe is een ruwe schets van het platform waarin bepaald wordt hoe de pagina zal navigeren en welke informatie waar komt te staan. Het is een plan dat zal dienen voor de verdere uitwerking. Doordat we hier niet naar de styling hoeven te kijken, is het eenvoudig en goedkoop om veranderingen door te voeren in dit stadium.

Ontwerp prototype

De wireframes worden vertaald in designs die de basis vormen voor het development proces. Het belangrijkste in deze fase is om informatie overzichtelijk, esthetisch verantwoord en makkelijk vindbaar te maken.
Het resultaat is een visueel prototype waarvan de basis navigatie werkt. Hiermee kunnen we aan de slag om tests uit te voeren.

Oplevering

We zetten de website om in een werkend instrument op het internet. We leren je na afloop via een workshop hoe je je website beheert en bewerkt. Uiteraard blijven we achteraf nog beschikbaar om je bij te staan!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Wij staan klaar om je met hand en tand (én toetsenbord) bij te staan tijdens jouw digitale transformatie. Wanneer spring je binnen?

Neem contact op met ons